بیماری‌های زمینه‌ای ریزش مو چیست؟ | کاشت مو در اصفهان

بیماری‌های زمینه‌ای ریزش مو چیست؟

در این مطلب قصد داریم به بررسی اینکه بیماری‌های زمینه‌ای ریزش مو چیست؟ بپردازیم.

اختلالات هورمونی:

کم کاری و پرکاری تیروئید در زنان و دختران می تواند منجر به ریزش مو شود. اختلالات هورمونی برخی مواقع بدلیل مصرف داروهای تیروئیدی نیز است.میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، که اکثر آن را زنان تشکیل می‌دهند، از بیماری تیروئید رنج می‌برند.

علائم:

کم‌کاری تیروئید علائم بسیار زیادی در بدن ایجاد می‌کند که از آن قبیل می‌توان به افزایش وزن بی‌دلیل، خستگی، یبوست، افسردگی و مشکل در مرکز کردن اشاره کرد. پرکاری تیروئید نیز می‌تواند موجب کاهش وزن بی‌دلیل، تپش قلب، اضطراب، آسیب‌پذیری، اسهال، رطوبت پوست، شعف عضلانی و بهت‌زده شدن چشم‌ها شود. با بالا رفتن متابولیسم نیز ممکن است ریزش مو اتفاق بیفتد. بنابراین، باید بررسی شود که آیا ریزش مو بدلیل وضعیت خود غده تیروئید است یا مصرف داروهای مربوط به آن

بیماری‌های زمینه‌ای ریزش مو چیست؟ | کاشت مو در اصفهان
آزمایشات:

آزمایش خون می‌تواند میزان هورمون های تیروئید را نشان دهد. چه باید کرد: برای برگرداندن هورمون تیروئید در بدنتان به حالت نرمال، پزشکتان داروی هورمون تیروئید برایتان تجویز خواهد کرد. مزوتراپی موها نیز در این مورد بسیار مفید است.

کم خونی:

کم خونی نیز یکی از دلایل شایع نازک شدن مو در زنان و دختران است. متاسفانه بسیاری از خانم ها در محدوده سنی ۲۰ تا ۵۰ سال دچار کم خونی هستند. از طرف دیگر برخی بیماری ها ممکن است خود مستقیما منجر به ریزش و از دست دادن موها نشوند اما روش های درمانی آنها بطور موقت موجب بروز این مسئله شود. از جمله شیمی درمانی جهت درمان سرطان.

مشکلات پوست سر:

ناسالم بودن پوست سر می‌تواند موجب اتهاباتی شود که رشد مو را دشوار می‌کند. مشکلات پوستی که موجب ریزش مو می‌شود شامل شوره‌ سر، پسوریازیس و عفونت‌های قارچی مثل کچلی است. علائم: شوره سر باعث می‌شود پوست کف سر بریزد به همین دلیل پوسته‌های زردرنگ چرب در موهایتان می بینید یا روی لباستان می‌ریزد. این مشکل درنتیجه مخمری به نام مالاسزیا و تغییرات هورمونی یا چربی اضافی پوست ایجاد می شود.

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک:

زنان زیادی در سراسر جهان از سندرم تخمدان پلی‌کیستیک رنج می‌برند. این مشکل که می‌تواند از یازده‌ سالگی شروع شود، به‌دلیل عدم توازن هورمونی ایجاد می‌شود که در آن تخمدان‌ها هورمون مردانه زیادی تولید می‌کنند. این مشکل معمولاً موجب ناباروری می‌شود. علائم: سندرم تخمدان پلی‌کیستیک موجب رشد مو روی صورت، عادت ‌ماهیانه نامنظم، آکنه و جوش و کیست تخمدان می‌شود. بااینکه روی قسمت‌های دیگر بدن شاهد رشد بیشتر موها می‌شود، موهای سر شروع به ریزش شدید می‌کند.

 


کلینیک بهین | کاشت مو در اصفهان

برای ورود به اینستاگرام کلینیک بهین کلیک کنید.

برای مشاهده‌ی فعالیت های کلینیک بهین به کانال آپارات مراجعه فرمایید.


مطالب بیشتر:

ریزش مو در زنان و دختران جوان

بلفاروپلاستی در کلینیک بهین

دلایل ناگهانی ریزش مو در نوجوانان

انتقال ویروس کرونا از تیم جراحی به شخص

موثرترین روش های تقویت مو بعداز کاشت مو