علل ورم چشم بعد از کاشت ابرو چیست؟
مطلبی که امروز در سایت کلینیک تخصصی بهین مرکز
کاشت مو در اصفهان برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم. به بررسی علل ورم چشم بعد از کاشت ابرو خواهیم پرداخت. در عصر حاضر، افراد مشهور یکی از عوامل مهم تعیینکننده مد و زیبایی هستند. بنابراین، اکثر مردم سعی میکنند ظاهر خود را شبیه سوپراستارهای مورد علاقه خود کنند. برای مثال دقت کنید بازیگران زن در سالهای اخیر، ابروهای خود را پرپشت کردهاند. و همین کار باعث شده خانمها در جامعه نیز علاقمند به داشتن ابروهای پرپشت و پهن شوند. برای رسیدن به این مدل ابرو، میتوانید از مواد آرایشی استفاده کنید ولی قطعا بهترین روش که تاثیر ماندگار دارد، کاشت طبیعی ابرو است. این عمل زیبایی، عوارض جانبی چندانی ندارد ولی برخی از عارضهها، طبیعی است و بعد از مدتی رفع خواهند شد. یکی از این مشکلات، ورم چشم بعد از پیوند ابرو است.
کاشت ابروی طبیعی جایگاه بسیار ویژهای در میان مردم دارد چرا که کمک کند برای همیشه ابروهای پرپشت و زیبایی داشته باشید. البته همانند عمل زیبایی دیگر، پیوند طبیعی ابرو نیز با عوارضی همراه است و من جمله میتوان به ورم چشم بعد از کاشت ابرو اشاره نمود. اما خوشبختانه ورم چشم بعد از پیوند ابرو موقت بوده و به راحتی قابل درمان است. در ادامه این مطلب به دلایل بروز این عارضه و راههای جلوگیری و درمان آن پرداخته شده است.
دلیل ورم چشم بعد از کاشت ابرو
به مثابه اغلب عملهایی که در زمینه زیبایی و ترمیم صورت میگیرد ایمپلنت یا کاشت ابرو به طور طبیعی نیز عوارضی ولو جزئی بر جای میگذارد. معمولا دلایل مختلفی بدین منظور وجود دارد که میتواند از نحوه رعایت دستورالعملهای بهداشتی و تسلط و تجارب پزشکان این حوزه تا تکنیکها و نحوه عمل پیوند مو را نیز در بر بگیرد. در واقع هر یک از این موارد به تنهایی میتواند در موفقیت یا عدم حصول نتیجه مطلوب موثر باشد. با این وجود به نظر میرسد برخی از مهمترین مواردی که موجبات تورم چشمها را پس از انجام عمل کاشت ابرو فراهم میسازند به طور کلی میتوان در موارد زیر جستجو کرد:
- استفاده از روشهای قدیمی
- محیط غیر بهداشتی کلینیک
- استفاده از دستگاههای قدیمی
استفاده از روشهای قدیمی
بهرهگیری از متدهای قدیمی برای کاشت ابرو یعنی همان روش کاشت به شیوه تک واحدی میباشد. این متدها امروزه کمتر مورد توجه قرار گرفته و به دلیل ایجاد بستر مناسب برای انتقال میکروب و باکتری میتواند. موجب ایجاد التهاب و عفونت در موضع مورد نظر شود. غیر از زمانبر بوده این شیوهها همچنین به دلیل ریسک پذیر بودن شیوههای قدیمی در بسیاری موارد عملا مورد توجه کسانی که قصد دارند تا نسبت به پیوند ابرو اقدام کنند قرار نمیگیرد. ورم چشم در پیوند ابرو به روش قدیمی بسیار محتمل بوده و استفاده از همان شیوههای پرتکرار ضمن طولانی تر کردن دوران نقاهت بیماری امکان تشدید عفونت در ناحیه چشم را نیز تقویت میکند. از همین رو متدهای جدید کاشت ابرو از قبیل sut و fue بیشتر از سایر متدهای گذشته مورد استقبال قرار میگیرند. در روش sut و fue گرافت به طور مجزا برداشته شده و به همین دلیل علایم زخم و بخیه بر جای نمیماند. همچنین این متدها را میتوان حتی روی هاشور یا تاتوی ابرو نیز با موفقیت به انجام رساند. در روش قدیمیتر موسوم به fut گرافت به صورت یک لایه نواری جدا شده و فولیکول مو تک به تک در محل قرار میگیرند. که بالطبع بروز درد و عفونت در این مرحله بیشتر پیش بینی میشود.
محیط غیر بهداشتی کلینیک
زمانی که از یک کلینیک یا مرکز درمانی خاص سخن به میان میآوریم در واقع هدف این است. تا استانداردهای بهداشتی را قبل از هر شاخصه دیگری مطرح کنیم. بنابراین وجود بیمار در شرایط خاص و اتاق مجزا در کنار خدمات ویژهای که بدین منظور طراحی شده است. ضمن ایجاد فضای روانی مناسب برای فرد قبل از عمل همچنین میتواند از بروز هر نوع عفونت در محل زخم و تشدید کبودی بعد از کاشت ابرو جلوگیری کند. وجود روپوش یا لباس و ابزار استریل شده در کنار بهرهمندی از دستیاران یا کادر پزشکی مجرب و مسلط از جمله مواردی است. که میتواند سلامت و موفقیت عمل پیوند طبیعی ابرو را افزایش دهد.
مهیا شدن چنین محیطی برای افرادی که کاندید کاشت ابرو هستند میتواند در موفقیت عمل نیز تاثیر بسزایی بر جای بگذارد. هر چند محیط کلینیکهای تخصصی پوست و مو و زیبایی تحت نظارت بازرسان وزارت بهداشت و درمان نیز قرار دارد با این وجود رعایت بهداشت و مواردی که مستقیما به حفظ سلامت بیمار کمک میکند. از جمله مواردی است که جزو اصول لاینفک به منظور تداوم فعالیت این مراکز درمانی به شمار میرود. این کار ضمن حفظ سلامت بیمار تعهد و کیفیت خدمات این مراکز و پزشکان را نیز ارتقا میدهد.
استفاده از دستگاههای قدیمی
یکی دیگر از مواردی که میتواند در ورم چشم بعد از کاشت ابرو مستقیما تاثیر برجای بگذارد. بهرهگیری از تجهیزات و دستگاههای مدرن است. به تعبیری دیگر شیوههای کاشت مو به روش مدرن همچنین نیازمند تجهیزات مناسبی بدین منظور است. بطور کلی دستگاههای ازرده خارج شده با تکنیکهای جدید در خصوص کاشت یا ایمپلنت ابرو سازگاری ندارند. به تعبیری دیگر دستگاههای قدیمی که برای کاشت ابرو مورد استفاده قرار میگیرند. دیگر در تسریع این شیوهها به نحو کارآمد موثر نیستند. از همین رو دانش پزشکی روز استفاده از تکنیکهای جراحی با دقت و حساسیت بالا را با بهرهمندی از تجهیزات پیشرفته و فناوریهای نوینی که به طور مرتب در حال ارتقا باشند. بر این شیوههای قدیمی ترجیح میدهد.
فرسودگی دستگاهها در نهایت به عدم انجام عمل نه چندان مطلوب یا عدم موفقیت در این زمینه منجر میشود. در واقع انجام عمل موفقیتآمیز مستلزم برخورداری از تجهیزات و دستگاههای کارآمد از قبیل دستگاه سوپر fue پلاس در کنار دانش پزشکان در این حوزه میباشد. لازم است پزشکان ضمن بهرهمندی از دانش روز در این زمینه همچنین برای عمل پیوند ابرو نیز دستگاههای مدرن که بتوانند روند کاشت ابرو را سرعت دهند برخوردار باشند.