فرآیند انجام کاشت مو به روش FCI | کاشت مو در اصفهان

فرآیند انجام کاشت مو به روش FCI

در این روش در ابتدا شما باید به پزشک مراجعه کنید تا در مورد این روش کاشت مو به شما آگاهی بدهد. بدون داشتن آگاهی هیچ روش کاشت مویی را نباید انجام داد. بعد از آن، سر شما مورد آزمایش قرار می‌گیرد تا پزشک از شرایط عمومی پوست و فولیکول‌های موی شما آگاهی پیدا کند.در این نوشتار از سایت کلینیک بهین، کلینیک کاشت مو در اصفهان قصد داریم فرآیند انجام کاشت مو به روش FCI را مورد بررسی قرار دهیم.

پس از آن، شما برای فرآیند انجام کاشت مو آماده می‌شوید. در یک جلسه در مطب پزشک مربوطه، از پشت سر شما فولیکول‌هایی را برمی‌دارند. تعداد این فولیکول‌ها چندان زیاد نیست چرا که می‌توان با تعداد کم به رشد زیادی رسید. سلول‌هایی که در ریشه‌ی مو وجود دارند و نوعی از سلول‌های بنیادی یا زایا هستند. عناصر و مواد مغذی به این سلول ها داده می شود تا این سلول ها رشد بهتر و سریع تری داشته باشند.

کاشت سلول مو

توانایی گسترش سلول‌ها در این روش، امکان زایش سلول‌هایی کافی را برای رشد تعداد زیادی از فولیکول‌های جدید برای اهدا کنندگان فراهم می‌کند. به روش کاشت مو FCI اغلب به کلون‎ کردن موهای یا ضرب موها گفته می‌شود. این اصطلاحات گمراه کننده بوده و در توصیف دقیق روش از لانه گزینی سلول‌های فولیکولی، نادرست عمل می‌کند. در روش FCI، فولیکول‌های جدید کشت شده توسط سلول‌های DP همراه با اپیدرم موجود در پوست سر ایجاد می‌شوند، به طوری که فولیکول‌های جدید ترکیبی از سلول‌های کاشته شده و اپیدرم هدف هستند. .

اولین نسخه های کاشت مو به روش FCI که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. اتولوگ هستند که در آن از سلول‌های خود بیمار استفاده می‌شود. به بیان بهتر نمی‌توان از فولیکول‌های موی افراد، برای رشد موی افراد دیگر استفاده کرد. البته این مسئله برای بعضی افراد نیز وجود دارد و ممکن است در آینده فرآیند درمان کاشت مو از روش FCI بتواند چنین کاری را نیز انجام بدهد.

انجام فرآیند کاشت مو و سلول آن، سرپایی است. مقدار موهای مورد نیاز اهدا کننده بسیار کم هستند ولی با این حال می‌توان آن‌ها را برای رشد و تکثیر چند هزار فولیکول مورد استفاده برای پیوند مورد استفاده قرار دارد. بافت پوست سر به آزمایشگاهی فرستاده می‌شود تا سلول‌های فولیکولی از آن جدا شده و در فرآیند کشت ادامه یابد.

از آنجا که اهداء پوست سر حاوی فولیکول‌های حساس به آندروژن نیست، سلول‌های DP دقیقاً مانند فولیکول‌های پیوند یافته مسلط بر شخص اهدا کننده ریشه خواهند بود. پس از گذشت مدت زمان کشت، سلول‌ها جمع آوری می‌شوند و برای کاشت به کلینیک فرستاده می‌شوند. دو مرحله مهم در این روش وجود دارد:

  • (1) تکثیر سلول‌ها
  • (2) لانه گزینی سلول‌ها به پوست سر بیمار تا بتواند ترمیم مو را انجام دهد.

| جهت مشاهده پیج اینستاگرام کلینیک بهین کلیک کنید |

فرآیند انجام کاشت مو به روش FCI | کاشت مو در اصفهان

لانه گزینی مو

پس از این سلول‌های برداشته شده، تکثیر شدند و به کلینیک فرستاده شدند. نوبت به کشت آن‌ها در سر می‌رسد. بین فرآیند تکثیر و فرآیند لایه گزینی مدت زمانی وجود دارد که طول آن به عوامل مختلفی بستگی دارند. به عنوان مثال جنس مو، شرایط خاص و ویژگی‌های فولیکول، تعداد فولیکل‌های موردنیاز و مساحت آن قسمت از سر که دچار کم مویی یا کچلی شده، می‌تواند روی این زمان اثر گذار باشد. در برخی از افراد فرآیند رشد، بسیار آهسته انجام می‌شود و ممکن است چندین ماه طول بکشد تا فولیکل‌ها رشد کنند و آماده استفاده در فرآیند لانه گزینی شوند.

با این حال ممکن است سرعت تکثیر سلول‌ها بسیار سریع‌ باشد.و فقط چند هفته طول بکشد تا بتوان سلول‌های موردنیاز برای کاشت مو به روش FCI را به دست آورد. پس از رسیدن فولیکل‌های تازه، داروهای بی‌حسی استفاده می‌شود.تا بیمار حین فرآیند کاشت احساس درد نکند. پزشک در ابتدا ناحیه‌ای که دچار عارضه ریزش مو شده و قرار است کاشت بنا به صلاح دید بیمار روی آن انجام شود را علامت می‌زند و مشخص می‌کند. سپس با ایجاد سوراخ‌هایی ریز و دقیق روی سر، باعث خواهد شد که شکاف‌هایی روی سر ایجاد شود.

با توجه به این که بیمار داروی بی‌حسی تزریق کرده است دردی احساس نمی‌کند. پزشک با استفاده از دستگاه‌های خاصی فولیکل‌ها را در داخل سر کاشت می‌کند. پس از این که این عمل انجام شد، بیمار می‌تواند مطب را ترک کند. گاهی ممکن است که کاشت سلول‌ها در داخل سر، طی چند جلسه انجام شودو گاهی ممکن است که فقط در عرض یک جلسه انجام شود. این مسئله بستگی به عوامل زیادی مانند میزان کچلی و ریزش مو دارد.


بیشتر بخوانیم :

جلوگیری از ریزش ابروها پس از کاشت

کاشت مو در پوست دارای اسکار

کاشت مو به روش نیوگرافت

مزایای کاشت مو به روش نئوگرافت